Paj (pie) z jeżynami

Paj (pie) z jeżynami

4.6 132 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

Kruche ciasto
  • mąki pszennej typu 550
    300 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    150 g
  • cukru (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
  • jajko
    1
  • soli
    ½ łyżeczki
Nadzienie z jeżyn
  • jeżyn, świeżych
    400 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    200 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    25 - 30 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • skrobi ziemniaczanej
    25 g
    25 g skrobi kukurydzianej
Paj (pie)
  • cukier puder do oprószenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 343.2 kcal / 1436.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 54.2 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 107.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων