Paj (pie) z jeżynami

Paj (pie) z jeżynami

4.6 133 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
10 porcji

Υλικά

Kruche ciasto
  • 300 g mąki pszennej typu 550
  • 150 g masła pokrojonego na kawałki
  • 50 g cukru (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 jajko
  • ½ łyżeczki soli
Nadzienie z jeżyn
  • 400 g jeżyn, świeżych
  • 200 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 25 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 25 g skrobi ziemniaczanej
    25 g skrobi kukurydzianej
Paj (pie)
  • cukier puder do oprószenia

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 343.2 kcal / 1436.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 54.2 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 107.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων