Fenyklová focaccia

Fenyklová focaccia

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcí

Υλικά

  • 200 gramů pšenice špaldy zrn
  • 2 čajové lžičky fenyklových semínek
  • 260 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
  • ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
  • 240 gramů vody
  • 1 čajová lžička třtinového cukru
  • 10 gramů soli
  • 30 gramů olivového oleje plus navíc na pokapání
  • 60 gramů cherry rajčat na čtvrtky
  • 100 gramů fenyklu na tenké plátky (2 mm)
  • 2 větvičky čerstvého rozmarýnu jen jehličky

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 369 kcal / 1544 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων