Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 30 λεπτ.
1 Ricetta completa

Υλικά

Biga
  • 30 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di caffè solubile
  • 10 g di zucchero
  • 85 g di farina manitoba
Primo impasto
  • 1 uovo
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di burro
  • 105 g di farina manitoba
  • 10 g di amaretti sbriciolati
Secondo impasto
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di zucchero
  • 150 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 85 g di burro a tocchetti
  • 1 uovo

Διατροφή ανά 1 Ricetta completa

Θερμίδες 2623 kcal / 10974.6 kJ
Πρωτεΐνη 58.6 g
Λιπαρά 108.9 g
Υδατάνθρακες 346 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 63.3 g
Νάτριο 215 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων