
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
dark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2905 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.