Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Coconut Streusel
  • plain flour
    50 g
  • unsalted butter cold, diced
    30 g
  • ground cinnamon
    5 g
  • Demerara sugar
    30 g
  • flaked coconut
    30 g
Pineapple in Chilli Syrup
  • fresh pineapple (approx. 2 kg)
    1
  • fresh red chilli halved lengthways
    1
  • sugar
    400 g
  • dark rum
    380 g
    water
  • water
    850 g
  • cornflour
    1 Tbsp
  • ice cream for serving (see tip)
  • fresh mint leaves for serving

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 693 kcal / 2905 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 97 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 36 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων