
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
dark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2905 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Puddings
1 godz.
Mint Choc Chip
8 godz. 20 min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2 godz. 5 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 godz.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Coconut and Pistachio Delight
1 godz. 5 min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 godz.