Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.8 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 234.5 kcal / 980.5 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1526 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων