Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 120.3 mg
Πρωτεΐνη 24.1 g
Θερμίδες 1006.8 kJ / 240.7 kcal
Λιπαρά 15.3 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων