
Συσκευές & Αξεσουάρ
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
10 g oleju
-
50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
652 kcal /
2729 kJ
Πρωτεΐνη
63 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
1050 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WIĘCEJ SMAKU
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBezglutenowy chleb z garnka
3ωρ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Waniliowy napój ryżowy
1ωρ.