
Συσκευές & Αξεσουάρ
Osttiroler Blattlstock
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
16 Portionen
Υλικά
-
Weizenmehl, glatt500 g
-
frische Germ30 g
-
Butter in Stücken155 g
-
Ei (Größe M)1
-
Eidotter1
-
Zucker140 g
-
Milch550 g
-
Vanille, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Mohn350 g
-
Lebkuchengewürz1 - 1 ½ TL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)1 TL
-
Rum20 g
-
Butterschmalz in Stücken400 - 600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1690 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alles in Butter - Tirol
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3ωρ. 10 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Mohn-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 λεπτ.
Ribisel-Pavlova
2ωρ. 50 λεπτ.
Scones
40 λεπτ.