Merengue de avelã com recheio de caramelo

Merengue de avelã com recheio de caramelo

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
10 doses

Υλικά

Merengue
  • Óleo q.b. p/ borrifar
  • açúcar
    200 g
  • avelã c/ pele
    150 g
  • claras de ovo
    5
  • vinagre de vinho branco
    1 c. sopa de
Recheio
  • rebuçados de caramelo duros
    50 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
Cobertura
  • chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços pequenos
    100 g
  • natas c/ 30% de gordura
    80 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
Montagem
  • chocolate p/ culinária (53% cacau)
    50 g
  • avelã s/ pele torrada
    35 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 435.6 kcal / 1822.6 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 29.7 g
Υδατάνθρακες 39.2 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 42.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων