Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di burro a pezzi
    140 g
  • di farina tipo 00
    260 g
  • tuorlo
    1
  • di zucchero di canna
    120 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
    4
  • di vino dolce tipo Passito
    500 g
  • di acqua
    1000 g
  • di bacche di goji
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 507.8 kcal / 2124.6 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 62.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.3 g
Νάτριο 13.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων