Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 449.3 kcal / 1880 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 29.8 g
Υδατάνθρακες 43.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.6 g
Νάτριο 172.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων