
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse z červeného ovoce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porcí
Υλικά
-
5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
-
50 gramů vody plus extra pro namočení želatiny
-
300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
-
200 gramů cukru, krupice
-
250 gramů tvarohu
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
mátové listy na ozdobu
Διατροφή ανά 1 porce
Θερμίδες
342 kcal /
1432 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Základní kuchařka
189 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosová zmrzlina
10ωρ. 20 λεπτ.
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3ωρ.
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20 λεπτ.
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Καμία βαθμολογία
Kávová zrna
1ωρ. 15 λεπτ.
Limetkovo - zázvorová pěna
Καμία βαθμολογία
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 λεπτ.
Tvarohový krém - Termix
1ωρ. 10 λεπτ.
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Καμία βαθμολογία
Mandlové pyré
2ωρ. 15 λεπτ.
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 λεπτ.
Jidáše
2ωρ.