Pan rústico

Pan rústico

4.8 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 rebanadas

Υλικά

  • 600 g de granos de trigo
  • 400 g de agua
  • 30 g de levadura prensada fresca
    3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (12 g)
  • 120 g de suero de leche
  • 150 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • 1 cucharadita de malta en polvo (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 rebanada/loncha/rodaja

Θερμίδες 70 kcal / 291 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων