Συσκευές & Αξεσουάρ
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
10 Stück
Υλικά
Teig
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Milch300 g
-
Zucker80 g
-
Mehl700 g
-
Kardamom, gemahlen1 TL
-
Ei1
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Salz½ TL
Zimt-Zucker
-
Zucker40 g
-
Zimt1 gestr. TL
Zimt-Butter und Fertigstellung
-
Wasser heiß50 g
-
Speisesirup, hell (z. B. Grafschafter Goldsaft)40 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Zucker30 g
-
brauner Zucker30 g
-
Zimt2 TL
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Ei verquirlt1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
2456 kJ /
587 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
#zuhausemitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Lussekatter
1ωρ. 30 λεπτ.
Hochkant-Schoko-Torte
10ωρ.
Backmischung für Brownies
10 λεπτ.
Schaumkusstorte
3ωρ. 45 λεπτ.
Prinzregententorte
3ωρ. 30 λεπτ.
Hefe-Gugelhupf
7ωρ.
Heidelbeer-Marmorkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Weihnachtliches Frühstücksbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Pflaumenstreifen
3ωρ.