
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水1800 克
-
鳕鱼排 ,大约4块,每块200克,2.5厘米厚800 克
-
盐5 小撮
-
黑胡椒粉5 小撮
-
特级初榨橄榄油20 克
-
姜 ,切薄片20 克
-
西兰花, 切小朵350 克
-
红葱头30 克
-
特级初榨橄榄油 ,装饰用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
501.5 kcal /
2099.7 kJ
Πρωτεΐνη
41.2 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
23.5 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
832.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

sous-vide慢煮
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα