sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 1800 克
  • 鳕鱼排 ,大约4块,每块200克,2.5厘米厚
    800 克
  • 5 小撮
  • 黑胡椒粉
    5 小撮
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • ,切薄片
    20 克
  • 西兰花, 切小朵
    350 克
  • 红葱头
    30 克
  • 特级初榨橄榄油 ,装饰用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 501.5 kcal / 2099.7 kJ
Πρωτεΐνη 41.2 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 23.5 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 832.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων