Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)

Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)

3.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di zucchero
    110 g
  • di burro freddo , a tocchetti
    110 g
  • di farina di riso
    110 g
  • di farina di mais tipo fioretto
    100 g
  • tuorli
    2
  • di lievito in polvere per dolci (4 g)
    1 cucchiaino raso
  • di sale
    1 pizzico
Crema al mascarpone
  • albumi
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco
    5 g
  • di mascarpone
    125 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    75 g
Terminare la preparazione
  • di lamponi freschi
    250 g
  • foglie di menta fresca, a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 253.7 kcal / 1061.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 25.4 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 110.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων