Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)

Crostata di mais con crema al mascarpone (senza glutine)

3.7 16 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • 110 g zucchero
  • 110 g di burro freddo , a tocchetti
  • 110 g di farina di riso
  • 100 g di farina di mais tipo fioretto
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci (4 g)
  • 1 pizzico di sale
Crema al mascarpone
  • 2 albumi
  • 5 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 125 g di mascarpone
  • 75 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
  • 250 g di lamponi freschi
  • foglie di menta fresca, a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 110.7 mg
Πρωτεΐνη 4.5 g
Θερμίδες 1061.3 kJ / 253.7 kcal
Λιπαρά 15.6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 25.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων