Chocolat chaud au caramel et au whisky

Chocolat chaud au caramel et au whisky

2.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de sucre en poudre
    250 g
  • d'eau
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de beurre doux froid, en 1 morceau (env. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • de jus de citron (voir conseil)
    1 c. à café
  • d'extrait naturel de vanille
    1 - 2 c. à café
  • de lait
    700 g
  • de cacao en poudre
    100 g
  • de whisky
    30 g
  • crème fouettée maison, pour la finition (voir "Conseil(s)")

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 743 kcal / 3110 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 79 g
Φυτικές ίνες 24.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων