
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Mandel-Mürbteig und Streusel
-
Mandelblättchen200 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Feinkristallzucker120 g
-
Salz1 Prise
-
Ei (Größe M)1
-
Weizenmehl, glatt Type 480200 g
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
-
Marillen300 - 350 g
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Eier (Größe M)2
-
Staubzucker80 g
-
Maisstärke10 g
-
Tonkabohnen-Vanillezucker1 TL
-
Staubzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
553 kcal /
2317 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
94 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ein Stück zum Glück
46 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2ωρ. 10 λεπτ.
Topfen-Marillen-Strudel
1ωρ. 30 λεπτ.
Süßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Linzer Torte
1ωρ.
Sonntagsgugelhupf
1ωρ. 5 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1ωρ.
Oster-Cupcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Brownies
1ωρ.