
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ponchkes (Suffganiot)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 porciones
Υλικά
-
250 g de leche
-
30 g de levadura seca instantánea
-
500 g de harina de trigo y un poco más para espolvorear
-
75 g de azúcar refinada
-
75 g de mantequilla sin sal
-
2 huevos
-
1 cdita de sal fina
-
aceite para freir y un poco más para engrasar
-
100 g de azúcar refinada
Διατροφή ανά 1 porción
Θερμίδες
170 kcal /
712 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

COCINA JUDÍA
22 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHelado de matcha
10 Std. 30 Min
Pay de plátano cremoso TM6
3 Std.
Helado de yogur de fresa
13 Std.
Nieve de pepino
10 Min
Galletas sin culpa
1 Std.
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Filloas
1 Std.
Mochi helado
1 Std.
Galletas de Pascua
50 Min
Natilla
2 Std. 30 Min
Pastelitos de manzana y canela
1 Std. 40 Min
Pannacotta
6 Std. 15 Min