
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
309 kcal /
1292 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoolsla
10 λεπτ.
Rode bietensalade
10 λεπτ.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 λεπτ.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 λεπτ.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 λεπτ.
Kleine aspergeflans
55 λεπτ.
Huzarensalade
25 λεπτ.
Griekse salade met gestoomde kip
Καμία βαθμολογία
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Green Godess Salade
20 λεπτ.