
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1292 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPittige Groene Overheerlijke Power Salade
Καμία βαθμολογία
Eiersalade met curry
1ωρ. 30 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Καμία βαθμολογία
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία