Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1292 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Asperge
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSushi donuts
50 λεπτ.
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Καμία βαθμολογία
Tumis Buncis
Καμία βαθμολογία
Groente-Omeletten
30 λεπτ.
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12ωρ. 20 λεπτ.
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 λεπτ.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Καμία βαθμολογία
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 λεπτ.
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 λεπτ.
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 λεπτ.