Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
6 porties

Υλικά

  • gelatineblaadjes
    6
  • water om te weken
  • sinaasappel liefst biologisch
    1
  • witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • sinaasappelsap
    20 g
  • room
    400 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • limoensap
    40 g
  • verse koriander
    4 stengels
  • rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
    50 g
  • eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden
    120 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 1292 kJ / 309 kcal
Λιπαρά 26 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων