 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸盘龙鳗配柠檬姜味汁
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          河鳗 约750克1 条
- 
          沸水适量
- 
          新鲜小米椒1 根
- 
          姜10 克
- 
          盐1 小撮
- 
          蚝油15 克
- 
          柠檬 挤汁1 颗
- 
          油10 克
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        445 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1776.7 kJ  / 
                        425 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        26.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        中秋佳宴
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        新春家宴-幸福美味
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    