La Pavlova despeinada

La Pavlova despeinada

2.0 80 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
9 porciones

Υλικά

Pavlova
  • 240 g de azúcar refinada
  • 6 claras de huevo (aprox. 180 g)
  • 1 cdita de cremor tártaro
  • 1 cdita de vainilla al rededor de la mariposa
  • 1 cda de fécula de maíz al rededor de la mariposa
Ganache de chocolate blanco
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 250 g de chocolate blanco en trozos o chispas
Crema de chocolate blanco
  • 270 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 100 g de crema vegetal tipo chatilly
  • 15 g de azúcar refinada
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración con chocolate temperado
  • 150 g de chocolate amargo
Montaje
  • 100 g de chocolate blanco
  • 200 g de frambuesas
  • hojas de menta fresca

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porción

Νάτριο 84.9 mg
Πρωτεΐνη 7.1 g
Θερμίδες 2579.2 kJ / 616.4 kcal
Λιπαρά 37.5 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 65.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων