Gelatina de jocoque

Gelatina de jocoque

1.8 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 porciones

Υλικά

Gelatina de jocoque
  • 120 g de agua
  • 25 g de grenetina en polvo
  • 370 g de crema para batir (30-40% grasa) a temperatura ambiente
  • 490 g de jocoque
  • la ralladura de 1 limón
  • 150 g de azúcar
Compota de mango
  • 30 g de agua
  • 4 cditas de fécula de maíz
  • 170 g de mango fresco o en almibar
    170 g de mango congelado
  • 80 g de azúcar refinada
Decoración
  • mango en cubos peueños, para decorar
  • moras frescas, para decorar
  • hojas de menta fresca para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 118 kcal / 494 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 36 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων