Gelatina de jocoque

Gelatina de jocoque

1.9 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 porciones

Υλικά

Gelatina de jocoque
  • de agua
    120 g
  • de grenetina en polvo
    25 g
  • de crema para batir (30-40% grasa) a temperatura ambiente
    370 g
  • de jocoque
    490 g
  • la ralladura de 1 limón
  • de azúcar
    150 g
Compota de mango
  • de agua
    30 g
  • de fécula de maíz
    4 cditas
  • de mango fresco o en almibar
    170 g
    170 g de mango congelado
  • de azúcar refinada
    80 g
Decoración
  • mango en cubos peueños, para decorar
  • moras frescas, para decorar
  • de menta fresca para decorar
    hojas

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 118 kcal / 494 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 36 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων