Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

2.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Glassa al cioccolato (il giorno prima)
  • di gelatina in fogli
    8 g
  • di acqua
    175 g
  • di zucchero a velo
    220 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    125 g
  • di cacao amaro in polvere
    75 g
Torta brownie
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    125 g
  • di burro a pezzi
    110 g
  • di zucchero
    125 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    75 g
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    100 g
Crema ai pistacchi
  • di agar agar
    15 g
  • di zucchero
    100 g
  • di latte
    300 g
  • di pasta di pistacchio
    100 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di panna (35% di grassi)
    200 g
Terminare la preparazione
  • di pistacchi al naturale sgusciati in granella
    25 g

Διατροφή ανά 12 porzioni

Θερμίδες 7220 kcal / 30230 kJ
Πρωτεΐνη 157 g
Λιπαρά 450 g
Υδατάνθρακες 613 g
Φυτικές ίνες 72 g
Κορεσμένα λιπαρά 205 g
Νάτριο 1048 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων