 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
咸蛋黄小龙虾
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          小龙虾 加工完约450-500克左右700 克
- 
          料酒10 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          生抽15 克
- 
          咸蛋黄8 颗
- 
          水 蒸煮用450 克
- 
          油90 克
- 
          蒜头3 瓣
- 
          姜 去皮10 克
- 
          盐1 克
- 
          糖3 克
- 
          葱 切末2 根
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        731.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3404.5 kJ  / 
                        814.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        66 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美味随芯享
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        超人气美食
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    