
Συσκευές & Αξεσουάρ
蜜桃白玉卷
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
8 人份
Υλικά
蛋糕慕斯胚制作
-
蛋黄4 颗
-
细砂糖130 克
-
油50 克
-
牛奶28 克
-
低筋面粉 ,过筛60 克
-
蛋清4 颗
-
稀奶油280 克
-
吉利丁片 ,3片,泡冷水软化后沥干15 克
-
原味酸奶50 克
-
桃子 ,去皮去核,切小丁1 个
粉色糯米皮制作
-
糯米粉130 克
-
玉米淀粉40 克
-
细砂糖40 克
-
牛奶185 克
-
食用色素 ,选粉红色2 - 3 滴
-
水 ,蒸煮用600 克
-
黄油15 克
-
玉米淀粉适量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
599.4 kcal /
2505.4 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
45.2 g
Υδατάνθρακες
40.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
140.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超人气美食
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα