蜜桃白玉卷

蜜桃白玉卷

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
8 人份

Υλικά

蛋糕慕斯胚制作
  • 蛋黄
    4 颗
  • 细砂糖
    130 克
  • 50 克
  • 牛奶
    28 克
  • 低筋面粉 ,过筛
    60 克
  • 蛋清
    4 颗
  • 稀奶油
    280 克
  • 吉利丁片 ,3片,泡冷水软化后沥干
    15 克
  • 原味酸奶
    50 克
  • 桃子 ,去皮去核,切小丁
    1 个
粉色糯米皮制作
  • 糯米粉
    130 克
  • 玉米淀粉
    40 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 牛奶
    185 克
  • 食用色素 ,选粉红色
    2 - 3 滴
  • ,蒸煮用
    600 克
  • 黄油
    15 克
  • 玉米淀粉
    适量

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 599.4 kcal / 2505.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 45.2 g
Υδατάνθρακες 40.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 140.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων