
Συσκευές & Αξεσουάρ
百花酿豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
日本豆腐3 根
-
虾仁 ,开背15 个
-
蟹肉棒 ,切成丝3 根
-
料酒1 汤匙
-
盐1 小撮
-
橄榄油1 汤匙
-
水500 克
-
蒸鱼豉油2 汤匙
-
葱 ,切末2 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
213.5 kcal /
892.5 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
1346.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

不一样的减脂餐
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

免疫力补给站
21 Συνταγές
Κίνα
Κίνα