百花酿豆腐

百花酿豆腐

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 日本豆腐
    3 根
  • 虾仁 ,开背
    15 个
  • 蟹肉棒 ,切成丝
    3 根
  • 料酒
    1 汤匙
  • 1 小撮
  • 橄榄油
    1 汤匙
  • 500 克
  • 蒸鱼豉油
    2 汤匙
  • ,切末
    2 根

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1346.1 mg
Πρωτεΐνη 22 g
Θερμίδες 892.5 kJ / 213.5 kcal
Λιπαρά 6 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 16.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων