Plum and Blackberry Upside-Down Cake

Plum and Blackberry Upside-Down Cake

3.0 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices

Υλικά

  • unsalted butter soft
    350 g
  • light brown muscovado sugar
    200 g
  • plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
    4 - 5
  • fresh blackberries
    200 g
  • caster sugar
    400 g
  • medium eggs
    2
  • vanilla extract
    2 tsp
  • plain flour
    300 g
  • milk
    350 g
  • baking powder
    3 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 838 kcal / 3510 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 112 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 290.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων