
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
838 kcal /
3510 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
112 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
24 g
Νάτριο
290.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9ωρ.
Pear and Blueberry Crumble
45 λεπτ.
Coconut and Pistachio Delight
1ωρ. 5 λεπτ.
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11ωρ. 5 λεπτ.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Καμία βαθμολογία
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1ωρ.