
Συσκευές & Αξεσουάρ
Konfitüre mit Gelierzucker
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm1000 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (προαιρετικό πεδίο)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
3468 kJ /
819 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Υδατάνθρακες
194 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFeigenmus mit Zwetschken und Sherry
1ωρ. 5 λεπτ.
Mandel-Schoko-Creme
2ωρ.
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 λεπτ.
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1ωρ.
Mango-Passionsfrucht-Konfitüre
20 λεπτ.
Kokosaufstrich
15 λεπτ.
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 λεπτ.
Berry Curd (Beerencreme)
35 λεπτ.
Erdnuss-Schoko-Aufstrich
5 λεπτ.
Weiße Schokoladencreme
10 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Apfelstrudelcreme
25 λεπτ.