
Συσκευές & Αξεσουάρ
Puddingbrezel
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 Stück
Υλικά
Füllung
-
Milch650 g
-
Sahne150 g
-
Zucker75 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Vanillepuddingpulver (ca. 60 g)1 ½ Pck.
-
Salz1 Prise
Teig
-
Milch220 g
-
Zucker20 g
-
Eier2
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen500 g
-
Salz1 Prise
-
Butter kalt, in sehr dünnen Scheiben (2 mm)150 g
Glasur
-
Puderzucker60 g
-
Wasser15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1482 kJ /
354 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Zuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Kirschtaschen
1ωρ.
Hefezupfbrot mit Zimt
2ωρ. 10 λεπτ.
Konfetti-Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.