
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮带子配藏红花奶油汁
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
sous-vide慢煮带子
-
水1500 克
-
柠檬汁30 克
-
带子 ,冷冻的,提前解冻12 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
藏红花酱
-
洋葱 ,切块50 克
-
特级初榨橄榄油20 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%200 克
-
藏红花1 小撮
-
盐1 小撮
上桌准备
-
无盐黄油20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
311 kcal /
1302.1 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
29.1 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
226.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα