
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮三文鱼配西葫芦
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
sous-vide慢煮三文鱼
-
新鲜三文鱼鱼排 ,半条,去皮800 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
盐4 小撮
-
白胡椒粉4 小撮
-
新鲜罗勒叶10 - 12 片
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1500 克
-
柠檬汁30 克
配菜
-
西葫芦 ,切2×2厘米块300 克
-
洋葱 ,切2×2厘米块70 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
盐2 小撮
-
樱桃番茄 ,一切二20 个
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
443 kcal /
1854.7 kJ
Πρωτεΐνη
42.6 g
Λιπαρά
26.1 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
78.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα