Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 188 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 rebanadas

Υλικά

  • 2 claras de huevo
  • 4 - 6 gotas de zumo de limón
  • 350 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 450 g de harina panificable sin gluten
  • 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 122 kcal / 511 kJ
Πρωτεΐνη 3.98 g
Λιπαρά 1.67 g
Υδατάνθρακες 22.82 g
Φυτικές ίνες 1.27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων