Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

4.2 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di succo di arancia
    40 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
    8 g
  • di cachi la polpa a pezzi
    250 g
  • di vino passito
    20 g
  • di zucchero
    30 g
Crema alla ricotta
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    200 g
  • di yogurt greco intero
    200 g
  • di zucchero
    40 g
  • granella di nocciole q.b. per guarnire
  • di menta fresca
    4 - 6 foglioline

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 130 kcal / 544 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 16.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων