Baklava

4.8 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
20 porsiyon

Υλικά

Baklava Hamuru
  • süt
    140 g
  • sıvı yağ
    120 g
  • yumurta
    1
  • yumurta sarısı
    1
  • sirke
    15 g
  • yoğurt
    45 g
  • un
    450 g
  • tuz
    1 tutam
  • kabartma tozu
    1 paket
  • buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
  • ceviz
    400 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı
    250 g
  • sıvı yağ
    150 g
  • buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
  • şeker
    510 g
  • su
    800 g
  • limon
    1 dilim

Διατροφή ανά 20 porsiyon

Πρωτεΐνη 65 g
Θερμίδες 43701 kJ / 10445 kcal
Λιπαρά 725 g
Φυτικές ίνες 51 g
Υδατάνθρακες 1037 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων