Συσκευές & Αξεσουάρ
Baklava
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
20 porsiyon
Υλικά
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Διατροφή ανά 20 porsiyon
Πρωτεΐνη
65 g
Θερμίδες
43701 kJ /
10445 kcal
Λιπαρά
725 g
Φυτικές ίνες
51 g
Υδατάνθρακες
1037 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνElmalı Crumble Kek
1ωρ. 10 λεπτ.
Şeftalili Kek
1ωρ.
Havuç ve Portakallı Kek
1ωρ. 40 λεπτ.
Bol Elmalı Kek
2ωρ. 30 λεπτ.
Tahinli Çörek (6 adet)
2ωρ.
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 λεπτ.
Antep Fıstıklı Macaron
Καμία βαθμολογία
Frambuaz ve Beyaz Çikolatalı Krema Dolgulu Kıtır Puflar
Καμία βαθμολογία
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1ωρ. 30 λεπτ.
Kakaolu ve Karışık Kuruyemişli Glütensiz Kek
Καμία βαθμολογία
Meyveli ve Vanilyalı Clafoutis
Καμία βαθμολογία
Portakallı Krema ve Bitter Çikolatalı Krokanbush (Croquembouche)
Καμία βαθμολογία