Pastel de jengibre con betún de especias

Pastel de jengibre con betún de especias

4.8 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
16 porciones

Υλικά

Pastel<br>
  • 360 g de harina de trigo
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • ½ cdita de sal
  • 1 ½ cditas de canela en polvo
  • 2 cditas de jengibre en polvo
  • ½ cdita de nuez moscada en polvo
  • 240 g de agua caliente
  • 160 g de piloncillo granulado
  • 60 g de aceite vegetal
  • 170 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 300 g de azúcar
  • 3 huevos
Betún<br>
  • 340 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente y en cubos
  • 340 g de queso crema a temperatura ambiente
  • 2 cditas de canela en polvo
  • ½ cdita de nuez moscada en polvo
  • 400 g de azúcar glass
  • 1 cdita de jengibre en polvo

Διατροφή ανά 16 porciones

Θερμίδες 10871 kcal / 45658 kJ
Πρωτεΐνη 84 g
Λιπαρά 610 g
Υδατάνθρακες 659 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 342 g
Νάτριο 3518 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων