
Συσκευές & Αξεσουάρ
BBQ-saus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 porsjon
Υλικά
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
576 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
3275 kJ /
772 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
162.38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPersillepesto med stekt rød pepper
Καμία βαθμολογία
Bønnedip med soltørket tomat
Καμία βαθμολογία
Kremet saus med sopp og hvitvin
Καμία βαθμολογία
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1ωρ. 35 λεπτ.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Καμία βαθμολογία
Kewpie-majones
Καμία βαθμολογία
Obatzter (ostepålegg)
Καμία βαθμολογία
Ovnsbakt paté
3ωρ.
Svart tahini- og rødbethummus
Καμία βαθμολογία
Enkel urtesaus
Καμία βαθμολογία
Glutenfri brødsaus
Καμία βαθμολογία
Enkel kalkunsaus
Καμία βαθμολογία