
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korsboller
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
12 porsjoner
Υλικά
Boller
-
ris, brun150 g
-
appelsin kun skall1
-
hirsemel (se tips)100 g
-
tørrgjær1 ss
-
pilerotmel190 g
-
salt1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
nellik, malt½ ts
-
rårørsukker50 g
-
loppefrøskall (se tips)1 ss
-
egg2
-
helmelk200 g
-
vann200 g
-
vegetabilsk olje50 g
-
sitrusskall, kandisert20 g
-
rosin, sultana100 g
-
rosin, korinter100 g
-
glutenfri melblanding (se tips)50 g
Glasur
-
appelsin . kun saft50 g
-
finkornet sukker50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
221.7 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
1278 kJ /
304.3 kcal
Λιπαρά
6.6 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
47.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookidoo 10 år - jubileumskake
Καμία βαθμολογία
Vegansk kokosnøttkake
Καμία βαθμολογία
Schiacciata (dessertpizza)
Καμία βαθμολογία
Scones med frukt
30 λεπτ.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Καμία βαθμολογία
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Καμία βαθμολογία
Appelsinkake med krydret sirup
Καμία βαθμολογία
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Καμία βαθμολογία
Sukkerfritt bananbrød
1ωρ. 15 λεπτ.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Καμία βαθμολογία
Søtpotet Donuts
Καμία βαθμολογία
Gulrot- og eplekake
1ωρ. 30 λεπτ.