Dorayaki con crema di fagioli azuki

Dorayaki con crema di fagioli azuki

3.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 13ωρ.
16 pezzi

Υλικά

Anko (crema di fagioli azuki)
  • di fagioli azuki rossi secchi ammollati e scolati (vedere consigli)
    300 g
  • di acqua
    1650 g
  • di zucchero grezzo di canna
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di mirin (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
Dorayaki
  • uova
    2
  • di zucchero
    40 g
  • di miele millefiori
    20 g
  • di mirin
    20 g
  • di acqua
    120 g
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di bicarbonato di sodio sciolto in 1 cucchiaino di acqua
    5 g
    2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 133.8 kcal / 560.1 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 24.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 0.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων