Tiliccas sarde

Tiliccas sarde

3.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
15 pezzi

Υλικά

Impasto (pasta violada)
  • di strutto
    30 g
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    130 g
Ripieno
  • di mandorle pelate precedentemente tostate
    70 g
  • arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di miele
    250 g
  • di acqua
    50 g
  • di farina tipo 0
    50 g
Terminare la preparazione
  • codette colorate q.b. per guarnire

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 174 kcal / 728 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 28.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων