 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
南棗核桃糕
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                750 克
              
            Υλικά
- 
          核桃 大小為½核桃180 克
- 
          南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)250 克
- 
          水45 克
- 
          玉米粉3 大匙
- 
          細砂糖115 克
- 
          水麥芽160 克
- 
          糯米粉 預先烤熟25 克
- 
          無水奶油 切小塊25 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 750 克
                    Νάτριο
                    
                        134 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        33.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        14675.5 kJ  / 
                        3510.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        167.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        54.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        502.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        磨米炊粿
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        藍帶甜心主廚莉雅
                        4 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    