Brioche de whisky e natas

Brioche de whisky e natas

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 doses

Υλικά

  • açúcar
    70 g
  • laranja (casca, só a parte laranja)
    1
  • leite mais q.b. p/ pincelar
    160 g
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    15 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • ovo
    1
  • manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    80 g
  • Baileys®
    70 g
  • sal
    1 pitada de
  • pepitas de chocolate preto
    50 g
  • água
    250 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 288.2 kcal / 1205.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 42.4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 27.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων