猪肉葱花蒸饺

猪肉葱花蒸饺

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 面粉 ,选中筋面粉
    300 克
  • 50 克
  • 730 - 740 克
  • ½ 茶匙
  • 适量
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    250 克
  • ,切末
    70 克
  • ,切末
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 1244.5 kcal / 5202 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 73.8 g
Υδατάνθρακες 114.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.1 g
Νάτριο 1123.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων