
Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉葱花蒸饺
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
面粉 ,选中筋面粉300 克
-
油50 克
-
水730 - 740 克
-
盐½ 茶匙
-
油适量
-
去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时250 克
-
葱 ,切末70 克
-
姜 ,切末5 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
老抽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
-
麻油1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1244.5 kcal /
5202 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
73.8 g
Υδατάνθρακες
114.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.1 g
Νάτριο
1123.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起年夜饭吧
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα