
Συσκευές & Αξεσουάρ
海鲜合蒸
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
酱汁
-
蒜头50 克
-
油30 克
-
蚝油30 克
-
生抽50 克
蒸海鲜
-
小鲍鱼 ,宰杀,去内脏6 只
-
新鲜的虾 ,选择黑虎虾(300-400克)6 - 8 只
-
波士顿龙虾 (约400克)1 只
-
小黄鱼 (约300克)6 条
-
料酒1 茶匙
-
水 ,蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
407.3 kcal /
1702.3 kJ
Πρωτεΐνη
63.4 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.6 g
Νάτριο
1504.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起年夜饭吧
15 Συνταγές
Κίνα
Κίνα