Ζωμός βοδινού (από κομμάτια κρέατος και κόκαλα)

Ζωμός βοδινού (από κομμάτια κρέατος και κόκαλα)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
3 βαζάκια

Υλικά

  • βοδινό ποντίκι (κότσι), με το κόκαλο (περίπου 700 γρ.) (βλ. συμβουλή)
    2 φέτες
    300 - 400 γρ. βοδινό κρέας, (π.χ. υπολείμματα από ωμά κομμάτια κρέατος, χωρίς κόκαλο) (βλ. συμβουλή)
  • φυτικό λάδι
    30 γρ.
  • κρεμμύδι με τη φλούδα, κομμένο στη μέση
    120 γρ.
  • καρότο σε φέτες (1 εκ.)
    100 γρ.
  • σελινόριζα σε κομμάτια (2 εκ.)
    50 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα
    2
  • αλάτι
    1 - 1 ½ κ.γλ.
  • κόκκους μαύρο πιπέρι
    10
  • σπόρους μπαχάρι
    5
  • φύλλα δάφνης, αποξηραμένα
    1 - 2
  • νερό
    1200 - 1400 γρ.

Διατροφή ανά 1 βαζάκι

Θερμίδες 96 kcal / 402.3 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 1046 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων