Pan de centeno y manteca

Pan de centeno y manteca

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 340 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 70 g de agua fría
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 ½ cucharaditas de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)
  • 25 g de manteca de cerdo

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2280 kcal / 9541 kJ
Πρωτεΐνη 64.4 g
Λιπαρά 38.6 g
Υδατάνθρακες 363.6 g
Φυτικές ίνες 69 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 5949.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων