Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 45 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2313 kcal / 9680 kJ
Πρωτεΐνη 70.2 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 453.2 g
Φυτικές ίνες 49.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 6314.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων