Panecillos de espelta

Panecillos de espelta

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
12 unidades

Υλικά

Poolish
  • 50 g de agua templada
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 60 g de harina integral de espelta
Masa madre de centeno
  • 70 g de agua
  • 5 g de pie de masa de centeno
  • 50 g de harina integral de centeno
    50 g de harina de centeno
Soaker frío
  • 50 g de agua
  • 50 g de copos de espelta
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 250 g de harina de espelta
    250 g de harina integral de espelta
  • 50 g de harina integral de centeno
    50 g de harina de centeno
  • 3 - 4 cucharadita de psyllium (5 g)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 10 g de mantequilla
  • 1 cucharada de harina

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 152 kcal / 638 kJ
Πρωτεΐνη 5.7 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 394 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων