Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 30 λεπτ.
1 unidad

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 200 g de agua
  • 30 g de pie de masa de centeno
  • 150 g de harina integral de centeno
Soaker
  • 150 g de granos de centeno
  • 250 g de agua
  • 1 pellizco de sal
Masa principal
  • 100 g de agua fría
  • 10 g de sirope de cebada malteada
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 300 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas de especias para pan (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 2213 kcal / 9259 kJ
Πρωτεΐνη 70.8 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 464.4 g
Φυτικές ίνες 50.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 4995.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων