Bollitos de hinojo y alcaravea

Bollitos de hinojo y alcaravea

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 unidades

Υλικά

Masa madre de centeno
  • 90 g de agua
  • 5 g de pie de masa de centeno
  • 60 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • ½ cucharadita de semillas de hinojo
  • ¼ de cucharadita de alcaravea en grano
  • ¼ de cucharadita de semillas de fenogreco (προαιρετικό πεδίο)
  • 60 g de agua
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 20 g de pan rallado
  • 20 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 260 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 260 g de harina de fuerza
  • 1 ½ - 2 cucharaditas de sal (7-12 g)

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 175 kcal / 734 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 34.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 369.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων